Zarf i zi në “BBVA”, banorët thyejnë rregullin, “Vëllai i Madh” i penalizon, Kristi bën reagimin e papritur


Një tjetër zarf i zi ka hyrë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, Big Brother Albania VIP 2. Banorët kësaj herë kanë thyer një tjetër rregull për të cilin do të duhet që të dënohen. Kanë mbajtur syze dielli brenda ambienteve të shtëpisë, duke thyer një nga rregullat kryesore.

“Një rregull i thyer është përdorimi i syzeve të diellit në ambientet brenda shtëpisë. Të mblidhen të gjitha syzet dhe të lihen në dhomën e rrëfimit,”-ky ishte komunikimi që u bë nga ana e Vëllait të Madh. Por mes banorëve, kishte dhe një rebel.

Bëhet fjalë për djalin e Robert Aliajt, Kristin, i cili u ka kërkuar banorëve të tjerë që të kundërshtojnë.

“Po të kishim ne gjëra, ne do thoshim jo nuk i japim, na jep sa të duash dënime,”-tha Krist Dragot.

A do të dënohet propozimi i tij?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *