Lulja dhe vajza u shëruan, publikojnë foton familjare, kaq të lumtur duken


Lulja dhe vajza e saj kanë pasur një vit të vështirë, to janë përballur me probleme shëndetësore, e keto probleme i kane ndare gjithmone me ndjekesit e tyre ne rrjete sociale.

Ata moren mbeshtetje te madhe morale nga ndjekesit e tyre te cilet i suportonin qe te vahzhdojne e te mos dorezohen, ne sfidat e medha qe u ndodhen me shendet kete vit ne familje. Por, falë Zotit, të dyja i kanë tejkaluar problemet dhe tashmë janë mirë, adje, për Vitin e Ri ata kanë publikuar një fotografi shumë të bukur familjare, ku të gjithë po duken shumë të lumtur.

Ndryshe, ata jane nfa ciftet bloger me te ndjekur ne rrjete sociale ku dnajne momente te dnryshme nga perditshmeria e tyre bashke me femijet tashme

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *