“Se mbaja dot- Ho dhi foshnjën në lume , nuk i dihet babai, del arsyeja e 32 vjecares,nuk pendohet aspa


“E ho dha në lumë, skisha mundësi ta mbaja”, ka dëshmua nëna 32-vjeçare që hodhi foshnjën e saj 7 ditëshe në lumin e Kirit në Shkodër.

Orjana Gremi mësohet se nuk ka shprehur pendesë për aktin e r ndë të kryer, raporton News24.

Ajo kishte dalë nga spitali më 4 janar, ndërsa foshnja ka ardhur në jetë më 30 dhjetor.
Sipas bluve të Shkodrës, nëna e ka h dhur fëmijën e porsalindur në lumin Kir mbrëmjen e së dielës (6 janar) dhe trupi i p jetë u gjet mëngjesin e sotëm (7 janar).

Para policisë ajo ka pranuar kr min dhe e ka bërë për shkak se nuk ka pasur mundësi për ta mbajtur foshnjën.
32- vjeçarja nuk kishte vendosur kurorë apo të ishte e martuar, ndaj dhe nuk dihet identiteti i të atit të fëmijës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *