“O qelbésirã, o mizérje”, banorët zgjohen të frikësuar nga gjumi pas úlërimãve që u dëgjuan në shtëpi


Dea dhe Mikela kanë vendosur t’i bëjnë një rreng Amosit natën vonë. Dea e nxori Amosin jashtë në oborr, ndërkohë që Mikela nxitoi t’i mbushte krevatin me miell.

Amos ra pre e lojës së Deas dhe Mikelës. Teksa e hutoi me një pretekst për të dalë në oborr, Mikela shkoi t’i mbushte krevatin me miell.

Çfarë po ndodh, pyeste ai ndërsa dilnin jashtë në oborr. Amos: Ore jeni në metro, është ftohtë, ej ta kam thënë që në fillim që kjo është psikopate!

Amosi nisi të bërtiste kur kuptoi se Dea dhe Mikela i kishin mbushur krevatin me miell, aq sa dhe banorët e tjerë u zgjuan nga gjumi. Amosi: O mizerje, o qelbësira! Banorët: Çfarë ka? Amosi: Më kanë mbushur krevatin me miell!

Nderkohe Amosi është ulur të bisedojë Gentin pas spektaklit pas debatit që u bë. Genti tha se ai mban dukshëm anën e Oltës në përplasjen mes tyre.

Amos-Gentit: Ti më the që jam hipokrit, që manipuloj që është e pavend! Që jam bërë bashkë me Oltën të të nxijmë ty jetën! Genti: Ti të tjera gjëra po mendoje, të tjera po thoje!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *