Përgjigja e analizave u mësuar, Arbëri degjeneron Luizin: Si mundi t’ia bënte një Shqipërie të tërë këtë


Luizi gëzon shëndet të plotë, dhe këtë e ka konfirmuar mjekja në spitalin Shefqet Ndroqi.

Mjekja: Luizi është paraqitur më gëlbazë me gj a k, 3 episode. Ekzaminimet e tregojnë normale. Pas skanerit, nuk rezultojnë probleme edhe KG normale. Tani i rekomandohen vetëm antibiotikë.

Arbri: E para shyqyr ska gjë, e frik shme dy, dhe e treta e tur pshme. Si manipuloi një Shqipëri të tërë! Hera e parë që një njeri e tillë manipulon një situatë kështu

Zhaklina: E pa besueshme që shantazhoi emocionalisht një Shqipëri të tërë. Lërë familjarët se si janë ndjerë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *