Luizi thotë se Olta është si sëmundje ngjitëse, Amos i del në mbrojtje: “dhe cila është sëmundja?”


Marrëdhënia mes Oltës dhe Luizit nuk është aspak e mirë. Ditën e djeshme dyshja u përplasën keq me njëri-tjetrin, ndërsa së fundmi gjatë një bisede me banorët Luizi e ka krahasuar Oltën me një sëmundje ngjitëse. Luizi thotë se Olta është si sëmundje ngjitëse, Amos i del në mbrojtje: “dhe cila është sëmundja?”

Luizi: E shoh si sëmundje ngjitëse Oltën në këtë shtëpi, si pαndemi që i infektσn të gjithë. Efi: Unë jam e vaksinuar! Amosi: Dhe cila është sëmundja? Luizi: Një vίrus mo, cσvid, sëmυndjen që ka vetë do që ta transmetojë!

Amos në shumë raste ka dalë në krah të Oltës, aq sa edhe burri i vet i kishte shkruajtur në letër se ai është si një vëlla i vogël për të. Edhe kur Olta pati debate me Gentin, Amosi iu kthye Gentit duke i thënë ta linte rehat Oltën pasi kishte banorë të tjerë në shtëpi. Luizi thotë se Olta është si sëmundje ngjitëse, Amos i del në mbrojtje: “dhe cila është sëmundja?”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *