‘Dua mundësi tjetër’/ Luizi: Kam bërë një gomarllëk! Ia bëra vetes, Kiarës Dhe Publikut


Spektakli ka nisur me dy protagonistët e javës luizi dhe Kiara.

Luizi kërkoi falje për situatën që ka krijuar që e ka cilësuar si gomarllëk

Kiara: ka qen një javë e ngarkuar, jam ndjerë e zhgënjyer e lenduar, nga person që kisha krijuar një afrimitetet.Kam preferuar të mbaj distancë, ka qenë e vështirë, kam dashur ti kuptoj më mirë gjërat. Po ky vazhdon stoik

Luizi: Përvecse e kam të pamudnur tja mbush mend vetes, që ia bëra atë gomarllëk edhe vetes dhe Kiarës dhe unë nuk ja vetes edhe sikur ajo apo publiku ta falë.

shtë e pamudnur kur e di që është këtu dhe unë të jem andej. Nuk më shikon më më atë sy si në fillim, ka momnte që nuk më sheh fare, por e kuptoj dhe i jap të drejtë. Ja thashë dhe në sy dhe tani, që jemi njerëz dhe gabojmë,.Ajo është shumë e rëndë dhe vlerësoj qëndrimin e saj por i premtoj se , ashtu sic më ka këshilluar për sjelljen time… mua më mungon kiara komplet. I thashë që do ndryshoj.

Kiara: problemi është që ato mundem unë të besoj ty tani, duhen fakte dhe jo fjalë.

Luizi: Unë nuk pres të më thuash këtë gjë, unë dua një mundësi tjetër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *