Donin të dilte Luizi por eliminohet VIP-ja e radhës e këtij edicioni në Big Brother VIP me yjeeeee


Eliminimet sigurisht nuk janë një gjë e bukur për tu përjetuar nga banorët sidomos në këtë fazë të lojës brenda shtëpisë.

Ata po lënë gjurmën e tyre dhe eliminimi në këtë fazë nuk bën të lumtur asnjërin prej tyre por ja që loja kjo është dhe dikush duhet të eliminohet.Eliminimi i sotëm pritej….ajo nuk është se ka qenë shumë e dashur për batutat e saj shumë shpesh të interpretuara jo ashtu sic janë shprehur.

Por ja që të jësh një personazh publik duhet edhe të NJOHËSH publikun dhe të shprehesh në mënyrë që ai mund të të kuptojë shakatë, seriozitetin, të vërtetat dhe shakatë që bën si personazh publik.

Eliminimi i kësaj radhe mund të ishte kushdo tjetër përveç Luizit, për të cilin sot u mbajt edhe një mini prσtestë në ambjentet e Top Channel.

Loja vazhdon edhe pas këtij eliminimi. Javën tjetër do jemi pranë një tjetër të eliminuar…dhe kështu loja do vazhdojë deri në fituesin e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *