Robert Aliaj mbron Kejvinën, pas asaj që i bëri Luizit: Mbase ka pasur të drejtë


Artisti Robert Aliaj komentoi në emisionin “Goodmorning Albanians”, në Euronews, bul lizmin dhe dh unën e ushtruar në ‘reality show-t’ që transmetohen në televizion.

Aliaj e konsideroi shpullën e Kejvina Kthjellës, ndaj këngëtarit Luiz Ejlli në një reality show, si një akt gu ximi dhe theksoi se dë nimi duhet të ishte i dyanshëm, pasi një vajzë nuk qëllon asnjëherë kot.

Ai shtoi gjithashtu se veprime të tilla në televizion nuk duhet të lejohen dhe të kthehen në një standard. “Në fakt një vajzë nuk të g.det kurrë.

Kurrë një femër nuk go det një mashkull në atë formë. U orientua nga Luizi me pre sion psikologjik për ta bërë atë gjest.

Kur t’i do dënosh njërin person, mbi të gjitha një vajzë, nuk ka mundësi të mos dë nosh dhe personin tjetër, një mashkull.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *