“Çfarë ndjeve kur te preka në..?”, Luizi nuk i ndahet Kiarës: Për Zotin të dua shumë! (VIDEO)


Luizi duket se nuk mund “të heqë dorë” kollaj nga Kiara, pavarësisht se shumë herë i ka thënë asaj se e ka lodhur kjo situatë me të.

Sot, teksa banorët po luanin lojën ‘The Voice of Big Brother’, Luizi e puthi Kiarën dhe i tha se e do shumë atë, por moderatorja nuk tha asgjë dhe u pa duke shfryrë.

Luizi: Çfarë ndjeve, se nuk jam duke u tall.

Kiara: Çfarë?

Luizi: Puthjen.

Kiara: Kujtove se e ndjeve vetëm ti?

Luizi: Se e ndjeve ti moj se unë normal.

Kiara: Jooo aspak.

Luizi: E mirë, jo po them për Zotin…

Kiara: Çfarë do tani, të të them se çfarë ndjeva? Aspak asgjë.

Luizi: Për Zotin të dua shumë! Më lodhe o njeri!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *