Thyhen sërish rregullat në BB, banori i ri flet me kode me Oltën


Mbrëmjen e të shtunës në “Big Brother VIP” hynë dy banorë të rinj, Valbona Mema dhe parashutisti Xhonatan Islami. Ky i fundit menjëherë është afruar me Oltën, të cilën e njihte pak nga jashtë, megjithatë biseda mes tyre është bërë duke thyer rregullat e formatit.

Thyhen sërish rregullat në BB, banori i ri flet me kode me Oltën

Olta dhe Xhonatani kanë folur me kode dhe nënkuptime.

Biseda:

Xhonatani: Me aq pak sa të njoh, të shoh duke luajtur, por thjesht…(heshtje – komunikim me sy)…ajo që thua ti i jep vëmendje njerëzve këtu brenda. Në momentin që nis një diskutim midis njërit dhe tjetrit…ok të gjithë këtu për vëmendje kanë ardhur, por…

Olta: E kuptova

Xhonatani: Banorët e tjerë pastaj…duket shumë e habitshme si situatë.

Thyhen sërish rregullat në BB, banori i ri flet me kode me Oltën

Olta: Paskam një talent që nuk e dija, dukem sikur luaj, pa luajtur

Xhonatani: Aq më mirë që nuk je duke luajtur. Nëse situata është e tillë dhe ti nuk ke filluar të luash.

Olta: Po shikoj që s’kam nevojë të përpiqem shumë.

Xhonatani: Përpiqu në drejtimet e duhura.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *