Debat i ashpër mes Luizit dhe Oltës: Nuk dua të shoh më në këtë shtëpi


Debat i ashpër mes Luizit dhe Oltës: Nuk dua të shoh më në këtë shtëpi Gjatë Prime të sotëm të BBVA, ka plasur debati mes oltës dhe Luizit. Derisa Olta i është drejtuar se nuk do ta shohë më në shtëpi Luizin.

Pjese e shkurter e debatit mes tyre: Olta: Nuk dua të shoh më në këtë shtëpi Luizi: Pse me ke frike, a e di ke e ke perballe Olta: Je duke u vetëshkaterruar o Luiz. Debat i ashpër mes Luizit dhe Oltës: Nuk dua të shoh më në këtë shtëpi

Debat i ashpër mes Luizit dhe Oltës: Nuk dua të shoh më në këtë shtëpi Gjatë Prime të sotëm të BBVA, ka plasur debati mes oltës dhe Luizit. Derisa Olta i është drejtuar se nuk do ta shohë më në shtëpi Luizin.

Pjese e shkurter e debatit mes tyre: Olta: Nuk dua të shoh më në këtë shtëpi Luizi: Pse me ke frike, a e di ke e ke perballe Olta: Je duke u vetëshkaterruar o Luiz. Debat i ashpër mes Luizit dhe Oltës: Nuk dua të shoh më në këtë shtëpi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *