“Jam përleshur me babin e alkolìzuar, ka tentuar të ngrejë dorë kundër nënës time”


Eni është një banor që u fut me “valën” e dytë të banorëve në shtëpinë e Big Brother. Ai ka qenë shpesh i heshtur por ajo që ka treguar na ka prekur të gjithëve.

Arbana e thirri në dhomën e rrëfimit dhe e falënderoi që solli në vëmendje një plage të madhe të shoqërisë Shqiptare. Një duartrokitje të madhe.

Pastaj në ekran u shfaq linja e jetës së Enit. Një histori drithëruese. Jam 29 vjeç rritur në një familje të thjeshtë, unë mami dhe babi.

Ata kanë bërë aq sa kanë mundur për të më rritur. 10 vjeç dallova që gjërat në familje nuk ishin edhe aq mirë. Im atë pinte alk0l…debate, babi nuk ishte afër. Më mungonte ngohtësia e babit.Nuk mundja dot të qeshja me të, të luaja, të shkëmbeja një fjalë. Ka tentuar të ngrejë dorë kundër nënës dhe jam përleshur me të që të mbroj mamin. Ajo ka ab0rtuar dy herë. Kam bërë sikur nuk e kam kuptuar por e kam përjetuar.Ishan ë klasë të 6 kur vendosëm të iknim me mamin, erdhëm në Tirane dhe jetuam te gjyshi. Isha fëmijë dhe nuk doja të rrija larg shtëpisë time. Doja që prindërit e mi të ishin bashkë. Ky ishte gabimi im. Fajtori jam une, e mbylli ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *