‘Ik me gjithë puthje, se dua hiç’, zihen keq Kiara dhe Luizi: Do e shohësh ça do të ndodhi


Kiara dhe Luizi janë zënë sot keq me njëri-tjetrin. Gjithçka nisi pas një bisede me Oltën, e cila këshilloi Kiarën që ta puthte Luizin pasi kështu do kuptojë nëse ndjen apo jo për të. Pas këtij momenti, Kiara i tha Luizit se pret që t’i thotë Olta për puthjen dhe kërkoi mos t’i flasë sot.

‘Ik me gjithë puthje, se dua hiç’, zihen keq Kiara dhe

Luizi nga ana tjetër i tha se nuk e ka fare tek puthja, por mendon për të mirën e saj duke u shprehur se e di çfarë do t’i ndodhë Kiarës brenda shtëpisë.

‘Ik me gjithë puthje, se dua hiç’, zihen keq Kiara dhe

Zënka mes tyre:

Kiara: A ka mundësi të mos më flasësh fare sot? Ik! Për aq kohë sa pret të të thotë Olta Gixhari puth Kiarën… Ça më di ti mua 2 vjeç? Që të marr mendime nga Olta? Erdhe ti dhe e hapë atë muhabet. Dhe ti prisje të të puthja se tha Olta?

Luizi: Krenaria jote të djeg. S’ma dëgjove një herë fjalën.

Kiara: Le të më djegë, të paktën jam e sigurt për hapat e mi. Puthjen do ta jap kur ta ndjej vetë, jo kur të ma kërkojnë

Luizi: Po ik ça puthje se dua hiç

Kiara: Po ça do atëherë, ca kërkon nga unë?

Luizi: Do e shohësh çfarë do të ndodhë ty brenda këtyre mureve.Kiara: Po ça është kjo e keqe madhe që do më ndodhi? Do dal jashtë? Po le të dal, të paktën jam e qetë me veten time. Unë të pres jashtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *