Një familje e komрletuar, Adelina Ismaili рublikon foto me të ëmbël me burrin dhe djalin


Adelina Ismaili, cilësohet si DIVA e muzikës shqiptare.Me muzikën e saj në fillimet e para, ajo solli një rrymë tjetër, duke thyer shumë tabu si në veshje ashtu edhe në tregun muzikorë, shkruan ORAinfo.

Ajo gjithmonë është pëlqyer shumë nga audienca e saj besnike, pasi gjithmonë ka sjellë risi në çdo vit.Gjithsesi, tani ajo ka hequr dorë nga muzika, e i është përkushtuar më shumë profesionit tjetër, atë të moderatores.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *