Luizi: Nuk do t’ia fal vetes që Olta bëri për 2 minuta atë që unë nuk bëra dot për 1 muaj + video


Olta e ka shtyrë Kiarën që ta provojë ta puthë, sepse sipas saj nuk ka νdek njeri nga puthja dhe i shpjegon Kiarës emocionet e puthjes. Shiko videon më poshtë.

Unë realisht kur pashë burrin tim pas 24 orësh thashë ky është burri im, por kur e putha…unë shίta biznesin, lashë punën, i tha Olta.

Jepja vetes këtë mundësi moj, insiston Olta. Po pse nuk e di unë çfarë është puthja? ia kthen Kiara. Atëherë çohu puthe tani, dhe mendo ky njeri është për ty apo s’është për ty.Më beso që përgjigjet që ti pret do ta japi puthja, tha Olta. Luizi që ishte i pranishëm në këtë bisedë tha që s’do ia falte vetes kurrë që Olta bën për pak minuta atë që nuk bëri dot ai për 1 muaj. Kiara e mbylli bisedën duke thënë do ta bëj kur ta ndiej unë!

Luizi dhe Kiara kanë patur një ditë të ngarkuar në shtëpi ditën e djeshme teksa mes çiftit nuk kanë munguar as debatet. Luizi edhe ka qαrē.

Ai është shprehur që Kiara e ka bërë të duket si kokrra e legenti, teksa ajo e ka kundërshtuar duke përforcuar mendimin e saj, se ajo thjesht ka krijuar idenë se ky i fundit është i nxituar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *