Arbana tha për arsye personale, por zbulohet e vërteta pse mungon sot Arbëri! I ka ardhur në majë të hundës me…


E marta është tashmë dita që mbledh të gjithë shqiptarët. Reality shoë i shumëndjekur ‘Big Brother’ ka bërë për vete shumë njerëz.

Moderatorja e njohur e këtij programi, Arbana Osmani shpjegoi edhe se çfarë ka ndodhur dhe pse Arbri nuk është sonte pjesë e këtij spektakli.

Ndërsa prezantoi opinionisten tjetër, Zhaklin Lekatari, Arbana tha se Arbri mungon për shkak të impenjimeve personale.Por nga ajo që mësohet është se Arbri është lodhur me nivelin e ulët të këtij sezoni të BBV dhe ka thënë se është i lodhur me debatet vulgare të banorëve, ndaj dhe ka munguar.Nuk përjashtohet mundësia që ai të mungojë sërish javët në vijim dhe të mos vijë më fare dhe të zëvendësohet nga dikush tjetër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *