Nami në rrjet! Zbulohet lidhja që ka Luizi dhe Kiara me Edi Ramën dhe Lindën


Teksa historia e Liuzit dhe Kiarës po i mban të gjithë mbërthyer, ne po gërmojmë pak se çfarë thonë yjet për këtë kombimin.

Luizi është shenja e gaforres, një shenjë uji e cila shpesh konsiderohet si një nga më të ndjeshmet e zodiakut, ndërsa Kiara është një bricjap, shenjë toke. Pavarësisht diferencave, astrologët thonë se gaforrja dhe bricjapi janë dy të kundërtat që përputhen plotësisht nëse ia dalin të kapëcejnë diferencat mes tyre.

Nga personat publikë të njohur, një lidhje mashkull gaforre dhe femër bricjap që ka funksionuar në mënyrën më perfekte të mundshme është ajo mes kryeministrit Edi Rama dhe bashkëshortes së tij, Linda Rama.

Gruaja Bricjap dhe burri Gaforre Një burrë i kujdesshëm dhe i besueshëm Gaforre shpesh qëllon të jetë një nga partnerët më të përshtatshëm në dashuri për një grua Bricjapi.

Një femër Bricjap është emocionalisht e qëndrueshme dhe shpesh mund të luajë partneren e përsosur për një mashkull Gaforre që ka nevojë për qëndrueshmëri emocionale dhe siguri të thellë në një marrëdhënie. Të njohur si të ndryshëm në përbërjen e tyre mendore, ata arrijnë një akord të përsosur për shkak të mirësisë dhe dashurisë që i dhurojnë njëri-tjetrit.Një burrë Gaforre sjell atë ndjeshmëri shumë të kërkuar në jetën e një gruaje Bricjapi, e cila ndonjëherë mund të lëkundet nga racionalitetii tepërt në jetë. Nga ana tjetër, një grua Bricjap mund të luajë një ndikim qetësues në dobësitë emocionale që shpesh përfshijnë një burrë të paqëndrueshëm Gaforre.

Femra ideale për mashkullin e Gaforres: Kjo femër s’duhet të jetë shumë ndrydhëse, shtypëse dhe as të demostrojë se dëshiron një lidhje shumë të dëshiruar me mashkullin e kësaj shenje. Femra e tij ideale duhet të dijë ta presë me një qëndrim dashamirës. Kur dashuron, do të jetë ai që do ta kërkojë sepse këtij tipi mashkulli i pëlqen shumë t’i bëjnë qejfin dhe ta përkëdhelin si fëmijë.

Gjithashtu ajo duhet të tregohet e duruar me të. Mashkulli Gaforre pret shumë dashuri dhe ngrohtësi për të cilat ka nevojë të pafund edhe pse s’do ta pranojë kurrë.

Kur mendojmë çiftin Rama, atëherë i japim të drejtë horoskopit. Që nga martesa e tij me Lindën, kryeministri Rama duket se ka gjetur partneren e fortë, tek e cila merr edhe këshillat më të mira politike.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *