Eksluzive: Martohen Luizi e Kiara, puthen për herë të parë


“Vëllai i madh”, ka dhënë sfidën e re për banorët e shtëpisë së famshme në Shqipëri. Disa javë pas kërkesës së Luizit për të bërë një dasmë në BBVA, “vëllai i madh”, ua plotësoj këtë dëshirë.

Kështu Luizi dhe Kiara u martuan derisa edhe u puthen për herë të parë. Eksluzive: Martohen Luizi e Kiara, puthen për herë të parë . Shiko vid1j0n e pl0te ne rek1amen me p0shte

“Vëllai i madh”, ka dhënë sfidën e re për banorët e shtëpisë së famshme në Shqipëri. Disa javë pas kërkesës së Luizit për të bërë një dasmë në BBVA, “vëllai i madh”, ua plotësoj këtë dëshirë. Shiko vid1j0n e pl0te ne rek1amen me p0shte

Kështu Luizi dhe Kiara u martuan derisa edhe u puthen për herë të parë. Eksluzive: Martohen Luizi e Kiara, puthen për herë të parë. Shiko vid1j0n e pl0te ne rek1amen me p0shte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *