U martua por nisin kritikat për Luizin: Atë e trajtoi fare si leckë e trajtoi


Amos, Dea, Kristi dhe Olta kanë diskutuar së fundmi raportin e Teas me Luizin. Sipas Amosin, Luizi e ka trajtuar Tean si “leckë”.

Amosi bën deklaratën e fortë: Luizi e trajtoi Tean si leckë

Nga ana tjetër Olta i tha Amosit që të mos presë gjë nga Tea, për aq kohë sa ajo vazhdon dhe i jep muhabet një personi që ka ofenduar të gjithë banorët brenda shtëpisë.

“Jo vetëm nga Tea, por edhe nga Luizi nuk duhet të presësh asgjë”, shtoi ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *