Këto janë fjalët e bukura që Luizi i ka dedikuar Kiarës: E piva dashurinë tënde


Luizi i veshur si dhëndër dhe Kiara si nuse shkëmbyen puthjen siç e do tradita, pas fjalëve të priftit, më në rol Kristin.

Duket se kjo puthje e ndjerë nga Kiara ishte dhe konfirmimi nga ana e saj për pyetjen e shumëkërkuar nga Luizi.

Ai u betua për dashuri të përjetshme sonte së bashku me moderatoren Kiara Tiro. Por teksa këngëtari ishte duke kënduar, moderatorja nuk ka mbajtur dot lotët.

“E kam pirë dashurinë tëndë, më ka dehur trup e mendje”, janë disa nga vargjet që kanë emocionuar Kiarën.

Ndër të tjera Luizi respektoi edhe tradita të tjera të dasmave tradicionale, duke dje gur shaminë e beqarit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *