“Do ti zhgarravis të dy”/ Luizi për dyshen Amos-Dea


Situata e krijuar në shtëpi, ka shtyrë Luizin të mendojë se Kiara mund të dalë në nominim këtë javë.

Sipas tij, banorët do e nominojnë Kiarën, pasi ajo i fal lumturi atij dhe për aq kohë sa ai është i lumtur brenda në shtëpi, kjo gjë nuk e favorizon grupin e Oltës.

Kiara tha se nuk e ka problem fare nëse ajo del në nominim apo edhe nëse del fare nga shtëpia.

Luizi nga ana tjetër, bëri disa aludime, që sipas tij, në nominim mund të dalin ai, Kiara, Efi dhe Armaldo ose, ai, Kiara dhe Olta.

Luizi dhe Kiara folën edhe për dyshen Amos-Dea, të cilët nuk shkuan në dasmën e tyre. Luizi u shpreh se do i “zhgarravisi” të dy dhe u shpreh se edhe Amos dhe Dea do të dalin njëri pas tjetrit nga shtëpia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *