Ia futën shũrrès! Amosi nuk përmbahet dot ndaj Luizit dhe Maestros dhe i ofendon rëndë


Banorët janë përfshirë në një lojë, ku duhet të mbajnë shtypur një pulsant, pa e shkëputur dorën, për 24 orë. Ai banorë që do rezistojë më shumë, do të fitojë 2000 euro.

Deri më tani ka kaluar 7 orë. Por gjatë lojës ka lindur një debat dhe arsyeja ishte një veprim i Luizit, i cili zgjodhi të urinojë, për të mos hequr dorë nga loja.

Luizi u mbulua nga kamerat dhe e gjeti mënyrën se si të “shpëtonte”. Të njejtën gjë bëri edhe Maestro më pas.SHIH VIDEON

Kjo u gjykua, veçanërisht nga Amos, i cili e quajti një sjellje shtazore dhe ofenim për publikun. Sipas tij, një njeri me profesion si Armaldo, përfaqëson elitën e Shqipërisë dhe një veprim i tillë është shumë i turpshëm.

Në këtë mënyrë ka menduar edhe Kristi dhe Valbona.Gjithsesi theksojmë se ky veprim u lejua nga produksioni në kuadër të lojës, pas asnjë imazh shqetësues.E para që hoqi dorë ishte Tea, pas saj Kiara e më pas Valbona. Më pas u skualifikuan Kristi dhe Xhonatani, që qëndruan më shumë se të parat, por sërish duke mos ja dalë të mbajnë shtypur butonin ashtu siç duhet.Ndërkohë banorët e tjerë vazhdojnë mbeten stoikë, teksa janë ushqyer me ndihmën e konkurentëve të skualifikuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *