Publikohen pamje / Рërdhυnoi 11 νjeçaren me 4 рersona të tjerë, Ekrem Reхhepi SULMOНET nga të bυrgoѕυrit në qeli


Ekrem Rexhepi, i dyshuar për për dhun imin e 11 vjeçares është sulmuar fizikisht nga të burgosurit në qendrën e paraburgimit në Prishtinë.

Sipas medieve kosovare, 26 vjeçarit i është ndërruar qendra e paraburgimit, pasi i rrezikohet jeta. Avokati i tij, Fitim Limani bëri me dije se Rexhepi është transferuar në Burgun e Sigurisë së Lartë në Dyz të Podujevës.

“Gjendja e tij s’është e mirë, mbrëmë kam marrë informatë prej gjykatës që ai ndodhet në burgun e Sigurisë së Lartë, është transferuar nga Prishtina pasi ka qenë i sulmuar nga të burgosurit e tjerë. Transferimi ka ndodh meqenëse i është rrez ikuar edhe jeta, për shkak të sulmeve që ka pasur nga të burgosurit e tjerë, ia kanë ndërru pra qendrën e paraburgimit”, tha avokati.

 

 

Limani bëri me dije që klienti i tij ka refuzuar të flasë për t’i treguar se si ka ndodhur sulmi në paraburgim.

“Rasti është i ndejshëm dhe i mbrojturi im pasi jam konsultuar me të nuk ka pranuar të flas, ai ska dhënë ndonjë deklaratë ka refuzuar me fol dhe nuk e di versionin e tij qysh ka ndodhur rasti. Nuk e kam takuar në qendrën e paraburgimit mirëpo kam qenë në seancën dëgjimore”, tha ai.

 

 

Limani shtoi se te dyshuarit për dhu nimin e së miturës, i janë bërë analizat gjinekologjike për të kuptuar nëse ka kryer marrëdhënie seksuale me 11 vjeçaren.

“Atij i janë bërë analizat gjinekologjike si provë kryesore për të parë nëse ka pasur marrëdhënie se ksuаale me një person apo jo. Jemi në pritje derisa prokuroria të fillojë hetimet”, sqaroi ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *