Fansat mbulojnë me οfendime BBV dhe Dean pse nominoi treshen Luiz-Efi-Kiara + foto


Fansat nuk e kanë pritur mirë vendimin e “Vëllait të Madh” për t’i dhënë mundësinë Deas për të nominuar treshen më të dashur të publikut. Dea Mishel e cila fitoi gjate javes “Lojën e inteligjencës”, kishte në dorë zarfin e kuq të futur në shtëpi nga Vëllai i Madh.

Duke qenë se fitoi lojën, Dea kishte mundësinë të dërgonte tre banorë në televotim. Banorët që ajo zgjodhi ishin Efi, Kiara dhe Luizi. Kjo gjë nuk është pritur aspak mirë nga ndjekësit që kanë filluar me ofendime ndaj Deas, por edhe produksionit të BBV.

Tani është hapur një televotim që do të zgjasë për disa minuta dhe njëri prej Luizit, Kiarës dhe dhe Efit do ikë sonte. Fansat mbulojnë me οfendime BBV dhe Dean pse nominoi treshen Luiz-Efi-Kiara + foto


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *