Mos kalo pa e ngushëlluar / Nëna ndan foton me foshnjen që h.umbi jetën pak minuta pas lindjes..!!


Një grua 28 vjeçare nga Uellsi ka he.dhur një imazh në rrjetet sociale me djalin e saj të porsalindur i cili fat.keqë.sisht hu.mbi jetën vetëm pak minuta pasi erdhi në këtë botë.Stephanie Broadley, po përjeton një dhimbje të tme.rrsh.me nga hu.mbja e fëmijës së saj.Madje ajo ndjehet fa.jto.re që nuk ja kishte bërë të qartë që stafit të dëgjonte shq.etës.imet e saj, duke përfshirë dhe atë që nuk mund ta ndiente fëmijën e saj gjatë procesit të lindjes.

Zonja Broadley kishte pë.sua.r një ab ort dhe një infeksion gjatë lindjes së një fëmije tjetër, prandaj rre.zi.ku ishte i lartë. Sidoqoftë, stafi i s.pi.talit Grimsby’s Diana, Uells, menduan se lindja Broadley ishte me rr.ezi.k të ulët, shkruan Daily Mail..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *