Luizi i acaruar për nominimin, Arbana: “Nëse nuk të pëlqen Dil!”, Ja Çfarë Ndodhi


Luizi u shfaq shumë i acaruar me Dean, Amosin dhe Oltën për daljen e njërës prej dy vajzave shumë afër tij, Efit ose Kiarës.

Dea u dëgjua që thoshte “ua më kërcënoi”, ajo i tha Arbanës merrni masa se po më thotë do të zhgarravis.

Nuk mund të jetoj me frikë tha Dea se më thotë ai do të zhgarravis. Arbana e thirri Luizin në dhomën e rrëfimit duke i tërhequr vëmendjen.

Arbana i tha që ai i dinte rregullat e lojës dhe në qoftë se nuk i pëlqen rregullat mund të largohet.

Arbana vazhdoi duke i thënë të mos i bjerë me shkelm kohës dhe kontributit që ka dhënë deri tani në shtëpi.

Pas një bisede qetësuese nga ana e Arbanës, Luizi u duk sikur u qetësua. Të presim çfarë do të ndodhë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *