E pazakontë çfarë i ka ndodhur për 2 minuta! Publiku ndëshkon rëndë Dean pas nominimit të Luizit, Kiarës dhe Efit


Mbrëmjen e sotme, Dea Mishel ka çuar në nominim Kiarën, Luizin dhe Efin, ku njëri prej tyre do të dalë sonte.

Kjo gjë ka lumturuar banorët, pasi janë tre lojtarë të fortë, por publiku jashtë është revoltuar dhe ka filluar të marrë hak me armën që ka në dorë, heqjen e follow nga Instagrami.

Nga momenti që ajo tha tre emrat, Deas kanë filluar t’i bien ndjeshë ndjekësit.

Në vetëm dy minuta ka humbur 1 mijë, ndërsa rënia vazhdon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *