“Ti nuk je femër ti je ar, të dua fort”! Olsi Bylyku dhe Roza Lati imitojnë Luizin dhe Kiarën (video)


Në emisionin “Why Not” në RTV Ora që moderohet nga Roza Lati, aktori Olsi Bylyku dhe Roza Lati kanë imituar Luizin dhe Kiarën e Big Brother.

Biseda mes tyre vijon si më poshtë: “Kam shëtit gjith botën mbarë, ti nuk je femër ti je arë, të dua fort”, i thotë Luizi.

“Okay”, thotë Kiara. “Të dua fort, të kam jetë”, i thotë Luizi, Kiarës. Të herëpashershme janë dhe përgjigjet e saj, të cilat kanë shkaktuar mjaft të qeshura në publik.

Në emisionin “Why Not” në RTV Ora që moderohet nga Roza Lati, Olsi Bylyku kërkoi të bënte një falenderim special për të gjithë VIP-at e Shqipërisë.

Ai tha se “Duhet me i falenderuar pasi po mbajnë gjithë industritë gjallë”. “Dua të falenderoj të gjithë VIP-at e Shqipërisë. Shqiptarët e kanë llogarit ndonjëherë sa emisione janë vetëm me vipa. Big Brtother Vip Kosova, Big Brtother Vip Shqipëria, Dance ëith Me me VIP-a, Dance With The Stars me VIP-a.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *