Luizi me lot në sy kërkon ndihmën e fansave të tij jashtë: “A thu ka Zot? Të martën…”


Luizi është parë duke qarë për daljen e Efit. Ai thekson se ajo për të dalë kishte por jo kështu… Në videon më poshtë ai lëshon një “thirrje”: “a thu ka zot, a thu ka njerës që të dalë Dea të Martën”.

Publiku nuk e ka pritur aspak mirë këtë veprim të Dea Mishel dhe kanë filluar ta tregojë në forma dhe mënyra të ndryshme.

Së pari duke i bërë “unfollow” në profilin e saj në Instagram dhe së dyti kanë nsiur në shumë faqe dhe portale të bëjnë tip peticionesh.

Në to kërkohet largimi i Dea ditën e martë, pasi përvec Kristit të gjithë banorët e mbetur në shtëpi janë në nominim dhe Dea është padyshim një nga favoritet për të dalë.

Ndërkohë, banorët përfituan vetëm 50 përqind të buxhetit të javës, që në shifra përkthehet në 385.000 lekë.Luizi u vetë-përjashtua nga buxheti javor, ndërsa 10 banorëve u takojnë nga 38.500 lekë buxhet deri të shtunën tjetër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *