Zhaklina hedh tuç Oltën dhe produksionin: Burri i saj kërkon të më shantazhojë dhe të më bejë me lekë


Pak minuta më parë u bë publike një bisedë e Zhaklin Lekatarit ku bën një deklaratë të fortë. Në një mesazh zanor ajo shprehet se burri i Olta Gixharit është përpjekur ta shantazhojë.

“Unë ja thash produksionit sot, burri i Oltës do të më shantazhojë. Edhe ndihem e ofenduar që burri i Oltës mendo që mund të më blejë mua me lekë. Unë nuk jam Olta, nuk blihem, i thashë Sara Hoxhës”, shprehet Zhaklina.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *