Dea eliminoi Efin/ Luizi: Unë të kam injoruar komplet dhe do vazhdoj ta bëj


Prime e kaluar Dea Mishel bëri një zgjedhje duke çuar në nominim 3 banorë, një prej të cilave dhe Efi që u eliminua. Kjo situatë krijoi debate të ashpra në shtëpi gjatë prime-it por edhe gjatë javës.

Dea: Po, patjetër që i prisja por nuk me ndikoi shumë , jam e lumtur .

Luizi: Me thënë të drejtën këta ndryshe thonë, ndryshe sillen, Ajo që më bëri nervoz është fakti që ajo tha se më ka inat. E respektoj këtë gjë. Për çfarë e çon në nominim Efin dhe Kiarën, kur më ke inat mua. Nëse do të më shikosh jashtë kësaj shtëpie, më dërgo në nominim me Oltën dhe me Kristin. Realisht, nuk janë nga ta që kanë guxim të vijnë të ta thonë në sy.

Olta: Nuk është e vërtetë.

Luizi: Kush të përmendi ty moj? Po ta kisha unë atë zarf, do bëja tjetër zgjedhje.

Kristi: Po të isha unë në atë pozicion do kisha menduar 50 përqind si Dea, 50 përqind si unë.

Luizi: Ndaje mendjen. Është e drejta e Deas, unë e respektoj.

Dea: Më respektoi shumë në fakt. Doja të vërtetoja se Luizi pa Efin është asgjë. Dhe kjo gjë u vu re këtë javë. Luizi gjithë javën, ka pritur që të vijë një “Efi” e re.

Kiara: Sa herë Dea është përpjekur ntë flasë me Luizin, ai e ka injoruar komplet.

Luizi: Unë e kam injoruar dhe do vazhdoj ta bëj.

Dea: Ai ka frikë, sepse përballë ai nuk ka asnjë armë.

Luizi: Unë të injoroj komplet nga maja e kokës te maja e këmbës. Ti u trembe.

Dea: Si u trema unë? Se më kërcënove ti?

Amos: Nëse ajo do kishte bërë një lëvizje tjetër, dnuk do kishte shkuar kështu. Ti ke ditë që e kërkon Efin. Kemi disktuuar bashkë dhe më ke thënë që më duhet një Efi tjetër. Në kuadrin e lojës, këto janë kërcënime të kota Luiz.

Luizi: Jepi, shumohuni s më shumë.

Kristi: E kemi bërë sistem kërcënimi edhe këtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *