Olta qan me të madhe pas eliminimit të Amosit, shihni çfarë bën Efi


Olta Gixhari nuk ka mundur t’i ndal lotët pas eliminimit të Amos nga shtëpia e Big Brother VIP Albania. Ajo e ka përjetuar shumë keq eliminimin e Amos nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Amos u eliminua gjatë javës kur të gjithë banorët ishin në nominim, përveç Kristit, i cili kishte hapur “Kutinë e Pandorës” gjatë Prime-t të kaluar në BBVA.

Kujtojmë se Amos ishte shumë i afërt me Oltën por edhe me Dea Mishelin, me të cilët ishte kundër grupit të njohur si “grupi i Luizit”.

Amos lë shtëpinë e Big Brother Vip duke hequr dorë nga çmimi i madh.Prime e kaluar, Kristi dërgoi në nominim të gjithë banorët, përveç vetes së tij.

Ai kishte mundësinë të hapte “Kutinë e Pandorës”, ku njëri zarf i jepte mundësine të takonte një njeri të dashur, e tjetri dërgonte të gjithë banorët në nominim.

Kristi, e shprehu më parë brenda në shtëpi, mungesën për të atin, për këtë arsye zgjodhi zarfin e bardhë, me shpresën se do futej Roberti. Dhe ashtu ndodhi, ky i fundit po e priste në oborr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *