Kiara dërgon në televotim Oltën, Tean dhe Dean


Vëllai i Madh i dha mundësinë Kiarës të hapë “Kutinë e Pandorës”. Në zarfin e parë, thuhej se kompania prestigjoze “Sava tours” i dhuron asaj një biletë udhëtimi çift në Maldive.

Ndërsa në zarfin tjetër, Kiara kishte mundësinë të dërgonte në televotim tre banorë, një prej të cilëve do të largohet të shtunën nga shtëpia.

Kiara zgjodhi Oltën, Tean dhe Dean.

Ajo u shpreh se kjo zgjedhje i erdhi natyrshëm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *