Kjo grua po kërkohet nga policia, vodhi zemrat e shumë burrave falë fotografisë së saj


Një grua nga Sidnei e kërkuar nga p olicia ka rr ëmbyer z emrat e australianëve pasi fotografia e saj magjep sëse u shpërnda në rrjetet sociale.

 

 

K omanda e Zonës së Plazheve Veriore postoi një foto të Jocelyn Laird, 44 vjeçare, dhe tha se ajo kërkohej.

P olicia tha se po apelonte për ndihmë publike për gjetjen e 44-vjeçares dhe se dihej se ajo f rekuentonte zonën e Manly. Postimi u ‘p ërmbyt’ shpejt me komente nga përdoruesit e mediave sociale, me disa që sh frytëzonin rastin për të lavdëruar pamjen e saj f izike.

 

 

Komentet e ç uditshme detyruan p olicinë të kufizonte komentet në postimin në Facebook.

Publikimi lokal Manly Observer gjithashtu fshiu dhe më pas ç aktivizoi komentet në një postim të ngjashëm dhe shpjegoi pse në komente.

“Faleminderit të gjithëve për komentet tuaja – komentet janë fshirë dhe ç aktivizuar. Dëshirojmë të kujtojmë ata që kanë k ritikuar se ky është absolutisht një postim i përshtatshëm për këtë faqe”, thuhet në botimet.

 

 

Një grua m brojti gruan e kërkuar dhe u kërkoi përdoruesve të mos ishin aq gj ykues.

“Do të ishte mirë nëse njerëzit do të mund të ndalonin së qeni kaq gj ykues vizualisht dhe duke v iktimizuar v erbalisht thirrjet e komunitetit për ndihmë”, shkroi ajo.

Kushdo që sheh ose di për vendndodhjen e Jocelyn Laird, i është kërkuar të kontaktojë Dee Why P olice ose C rime S toppers, transmeton Klankosova.tv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *