“47 vjeç burrë, gënjen një popull të tërë!”, çfarë ndodhi kaq papritur, Diola shpërthen ndaj Armaldos (Video)


Një debat i ashpër ka ndodhur mes Diolës dhe Armaldos.

Ky i fundit i tha asaj se nuk merret me punë por i kërkon Kristit llogari sa vezë ai kishte marrë.

Armaldo: Vazhdo merru me Kristin, me vezët që ai ha.

Diola: Po ti ç’ke? Ke ndonjë problem?

Armaldo i tha se ka të drejtë kur Luizi i thotë asaj të bëjë gati valixhet.

Diola e akuzoi Maestron si një 47-vjeçar gënjeshtar, që mashtron një popull të tërë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *