“Si do ma tregosh kur të jesh shtatzënë?”/ Biseda inti me e Luizit dhe Kiarës: Do te kap dhe


Në një bisedë int me pas mesnate Luizi ka pyetur Kiarën se si do t’ja tregoi kur të jetë shtatzënë.

Të dy të shtrirë në krevat dhe të përqafuar, Kiara i ka treguar se nuk do ti thoshte asgjë por thjesht do t’i jepte përgjigjen e testit të shtatzënisë.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Si do ma thuash kur të ngelësh shtatzënë?

Kiara: Unë do të të jap testin

Luizi: Me test? Nuk do ma thuash ndryshe?

Kiara: Me test, papritur, siç të erdhi puthja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *