Performon Kiara: Dhuron në fund puthjen pasionante në skenë


Kiara ka përfunduar performancën e saj me një këngë shumë të ndjerë. Ajo e realizoi gjithçka duke pasur përballë Luizin, duke e joshur atë edhe me prekje e shikime dhe e finalizoi këngën me një puthje pasiononte.

Tani po që u dha puthja e vërtetë sic e donte edhe Kristi ditën e martesës. Edhe kësaj here kjo puthje i erdhi shumë papritur Luizit.

Epo Kiara vërtet është pak më e ftohtë dhe e tërhequr, por kur vepron i mahnit të gjithë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *