Olta habit me deklaratën e fundit: Unë jam fituese e ‘Big Brother Vip’, nëse …


Olta është në nominim me Dean dhe Tean.

Njëra nga banoret do dali sot.

Gjatë mbrëmjes Olta i ka thënë Luizit se nëse ajo del sonte, fitues do jetë Armaldo. Por nëse s’del, fituese do jetë ajo.“Po dola, fitues është Maestro ta dish”, i tha Olta.

“Veç dil”, ja ktheu Luizi teksa e pyeti nëse mendon se do jetë fituese po s’doli.

“Fituese jam unë, po s’dola sot”, iu përgjigj Olta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *