Bledi Mane nis përplăsjêt me Luizin: Nuk ka pasur kurrë femra në jetë


Bledi Mane duket se ka filluar menjëherë përplasjet me Luizn brenda shtëpisë së Big Brother VIP. Ditën e sotme, teksa disa nga

banorët ishin duke shprehur shqetësime për sjelljen e Luizit ndaj tyre, ai ka thënë se Luizi po tregon se është një djalë i furstruar, dhe se një jetën e tij nuk ka pasur kurrë një vajzë si Kiara.

Mëngjesin e sotëm, Luiz Ejlli ka dhënë mendimin e tij në lidhje me tre banoret që janë në nominim, Olta Gixharin, Tea Trifonin dhe Dea Mishel.

Sipas tij, Tea duhet të dalë se ka thënë vetë se nuk do me luajtur. Më pas ai shtoi se Dea duhet të dalë se ka shfrytëzuar Amosin dhe për Oltën tha se nuk ka lënë gjë pa bërë.

“Pse duhet me dalë Tea? Tea duhet me dalë se siç e ka pranuar vetë, nuk do me luajtur, s’kam luajtur dhe po ma dhatë mundësinë luaj nga muaji i fundit. Kështu që prandaj duhet me dalë.Pse duhet të dalë Dea? Se Dea ka shfrytëzuar Amosin. Edhe nuk ka qenë krejt e sinqertë. Pse duhet me dalë Olta? Se nuk ka lënë gjë pa bërë. Ka marrë qafë njerëz. I ka pre në besë shokët”, tha më pas për aktoren e njohur”, tha Luizi.“I doli boja, ti manipulohesh dot prej saj?”, pyeti Luizi Valbonën që e kishte aty pranë dhe ajo tha: “Jo”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *