“Vinte Herë Pas Here Më Jipte Ujë Dikush I Cili Ishte I Veshur Me Të Bardha” : Tha Femiu !


Nje mesim qe peshon sa bota

Pas 112 oresh nen rrenoja femia 5 vjecar me buzeqeshje i pergjigjet gazetarit te “A Haber” -turk kur e pyet ? A nuk keni ndjej uri gjatë gjith ksaj kohe sa keni qene nen presioni e ketyre rrenojave!pergjigjja e femijes se mbijetuar ishte fjale per fjale keshtu;
*Vinte here pas here me jepte uje dhe me ushqente dikush i cili ishte i veshur me te bardha* !!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *