Më dukesh posesive në krevat’, Bledi dhe Ermiona flasin hapur: Me kamzhik të rrah…


Bledi dhe Ermiona kanë biseduar mëngjesin e sotëm. Bledi është shprehur se Ermiona i duket posesive në krevat.

Bledi: Ti më dukesh posesive në marrëdhënie në krevat, je tek prangat, tek shkopi

Ermiona: Me kamzhik, hajde te lali të rrah një çik…(qesh)

Bledi: Të shkon sepse hyrjen e parë e bëre me çizmet e zeza

Ermiona: Po kishte arsye ajo veshje. Aty më mungonte kamzhiku…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *