“Ta ha…”! Luizi harron se ka kamera dhe e shohin gjithë shqiptarët, momente intime me Kiarën (video)


Që Luizi është i çmendur pas Kiarës kjo nuk ka më asnjë pikë dyshimi pasi ai e ka shprehur qartë.Që edhe Kiara ka dashuri për Luizin edhe kjo po shihet qartë ditë pas ditë edhe më shumë brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Kiara nuk e largon më Luizin, madje ajo e pranon atë fizikisht më afër se mund të kishim imagjinuar. Video më poshtë flet qartë për dëshirën që kanë për njëri tjetrin.

Po të mos ishte për “syrin” e Vëllait të Madh ata patjetër që do kishin konsumuar fizikisht dashurinë e tyre. Shiko videon më poshtë.

Luizi nuk e ka fshehur ndonjëherë tërheqjen fizike që ka ndaj Kiarës. Ajo ka qenë më e përmbajtur dhe ai ka respektuar dëshirën e saj.

Respekti kaq i madh për një grua ka vetëm një emër: DASHURI. Luizi e ka dhënë këtë mesazh. Ai jo vetëm e do por edhe e respekton shumë Kiarën e tij.Luiz Ejlli dhe Kiara Tito kanë rrëmbyer tashmë zemrën e të gjithëve. Ajo që prej javësh pritej, tashmë ndodhi.Çifti shkëmbeu edhe puthjen e tyre të parë, duke emocionuar fansat jashtë shtëpisë së Big Brother.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *