“Duan të më presin kokën”/ Maestro trondit me deklaratën e fundit


Kanë vijuar edhe ditën e sotme debatet mes Maestros dhe Luizit.

Së fundmi Maestro ka gjetur miniaturqën e tij në ambinetet e kuzhinës pa kokë.

Kjo gjë e ka tronditur, ndërsa Olta që ishte e pranishme dhe e ka parë skenën ka nisur të qeshte.

Teksa dyshonte se këtë gjë e ka bërë Luizi, fill pas kësaj Maestro ka dalë para cameras dhe e ka konsideruar këtë gjë si një provokim të rëndë.

“Të dashur gjithë shqiptarë kudo që ndodheni.

Duan të më presin kokën e duan trupin këtu dhe kokën jashtë, por unë do rri këtu me kokë dhe trup. Kjo punë ka marr fund, kjo nuk bëhet është një provokim shumë i rëndë.”- tha Maestro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *