Luizi s’i ndahet as teksa ajo bën dush, Kiara: Ik andej se ma nxive jetën


Ndërsa Kiara po bënte dush Luizi nuk i është ndarë asnjë moment nga kabina e dushit.

Por me sa duket ajo është bezdisur nga prania e tij, ndërsa lahej dhe e ka lagur me ujë që ta largonte.\

Pasi ajo ka hedhur peshqirin e dushit, i ka thënë të largohej.

Kiara: Ma ke nxirë

Luizi: Çfarë?

Kiara: Jetën…

Luizi: He dhe këtë e the

Ata të dy dje patën një moment debati, pasi Luizi i mori varësen me kryq që ia kishte dhënë më parë që ta mbronte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *