“S’e mora veten për 3 ditë”/ Luizi zbulon tronditjen nga puthja e parë: Ajo ishte maxhorene dhe…


Banorët e Big Brother Vip ishin mbledhur me njëri-tjetrin në dhomën e gjumit teksa diskutonin për tema të ndryshme.

Një nga bisedat që kryen ishte se kur e kishin dhënë puthjen e parë. Beati tregoi se kishte puthur për herë të parë kur ishte 17 vjeç.Ndërsa Luizi foli në fund pas të gjithë banorëve që po merrnin pjesë në bisedë.

Ai tregoi se puthjen e parë e kishte dhënë kur ishte 14 vjeç.

“Ka qenë moment i sikletshëm, unë isha 14 vjeç, ajo ishte maxhorene, ngela kshu keq fare. Nuk i ulja sytë prej sikletit, i mbaja sytë vetëm drejt.Kisha siklet për veten, siklet prej saj, siklet prej vendit ku ishim, se ishim në klasë dhe unë s’e kam marrë veten për 3 ditë,” tha Luizi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *