Diola largohet nga shtëpia duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi i madh


Diola largohet nga shtëpia duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi i madh.

Armaldo, Dea, Kristi, Diola dhe Nita ishin këtë javë në nominim. Spektaklin e kaluar, televotimi u bë në një mënyrë shumë të veçantë. Në një enë qelqi, kishte dy numra një dhe dy.

Nëse njëri prej banorëve zgjidhte numrin dy, atëherë votimi ishte i dyfishtë. Ndërsa kur zgjidhnin numrin një, votimi ishte normal.Armaldo, Dea, Kristi, Diola dhe Nita morën më shumë vota nga nominimet dhe automatikish dolën në televotim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *