Efi thumbon keq produksionin për zarfin e kuq: Realisht nuk e kuptoj se si…..


Gjatë javës Big Brother zhvilloi një lojë me litarë që ishin të ndarë në 2 grupe. Grupi i Luizit dhe Grupi i Oltës. Banorët duhet të rrinin 24 orë të lidhur me Litar.

Në fillim të kësaj loje ndodhi e papritura ku banorja Emirlona pjesë e grupit të Luizit me qëllim shkëputi litarin duke i dhëne kështu fitoren Oltës.

Menjëher pas përfundimit të lojës që ngjau si një skemë e shëmtuar në shtëpi erdhi zarfi i kuq. Ky zarf ngjalli shumë debate në shtëpi dhe provoki përplasje të forta mes banorëve.

Luizi ishte i pari që zbuloi çfarë ka zarfi brenda duke qenë kështu një hap para produksionit. Dhe në momentin kur u tregoi banorëve çfarë force do kishte Olta të gjithë u friksuan pasi të rinjtë nuk kishte imunitet.

Zarfi i kuq kishte brenda mundësinë që Olta të zgjidhte 3 banorë për ti nominuar. Olta mbajti një fjalim sikur ishte e frikësuar dhe tha që sdonte të ndante njerëz por në fund nominoi Luizin Kiarën dhe Bledin.

Menjëher pasi Olta hapi zarfin dhe tha 3 emra në nominim ka ardhur edhe reagimi i fortë i Efit.
Efi njihet si mbështetëse e fortë e Luizit dhe Kiarës dhe kundërshtare e Oltës.

Reagimi i efit në story në instagram ishte:
“Olta që nuk donte ti bënte keq askujt dhe nuk donte të ndante çiftin. Realisht nuk e kuptoj si mund ti jepet kaq forcë vetëm një personi dhe sidomos Oltës”Ky ka qenë një thumb për produksionin pasi në të njëjtën mënyrë është eleminuar edhe vet Efi që ngjalli pakënaqësi të madhe në publik.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *