Ndarja nga jeta e Mbretëreshëѕ Elizabeth, reagon kryeminiѕtri Rama


Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas ndarjes nga jeta të Mbretëreshës së Britanisë së Madhe, Elizabeth II. Ai ka publikuar në rrjete sociale një foto të saj, krahas së cilës ka shkruar: Mirupafshim mbretëreshë!

Mbretëresha Elizabeth u nda nga jeta këtë të enjte në moshën 96-vjeçare. Shëndeti i saj u përkeqësua mëngjesin e sotëm dhe ajo ndodhej nën mbikëqyrjen mjekësore në Balmoral.

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas ndarjes nga jeta të Mbretëreshës së Britanisë së Madhe, Elizabeth II. Ai ka publikuar në rrjete sociale një foto të saj, krahas së cilës ka shkruar: Mirupafshim mbretëreshë!Ndarja nga jeta e Mbretëreshëѕ Elizabeth, reagon kryeminiѕtri Rama

Mbretëresha Elizabeth u nda nga jeta këtë të enjte në moshën 96-vjeçare. Shëndeti i saj u përkeqësua mëngjesin e sotëm dhe ajo ndodhej nën mbikëqyrjen mjekësore në Balmoral.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *