“Efektivin që shoqëronte Ervis Martinajn e zbuluam ne”, Ministri i Brendshëm: Policia gjeti kamerat


Efektivi i policisë që shoqëronte Ervis Martinajn është zbuluar nga policia, kështu tha ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi i ftuar në Top Story këtë të enjte.

“Jetoni është ai rast që është kapur nga policia, ne e kishim në vëzhgim, është një betejë e përgjithshme. Ne morëm informacionin që ai ka shoqëruar atë dhe e vëzhguam e ndoqëm, morëm kamerat e hotelit ku ishte dhe zbuluam që ishin bashkë, e zbuloi policia bashkë me agjencinë. Prandaj e kemi shkëputur totalisht nga policia që mos të ketë konflikt interesi (agjencinë). Rezultatet janë mbresëlënëse që vitin e parë. 133 vetë brenda këtij viti kanë shkuar në polici, oficerë policie”, tha ministri.

Ministri shtoi se krimit të organizuar policia do t’i përgjigjet me një organizim të ri.Top Channel. “Efektivin që shoqëronte Ervis Martinajn e zbuluam ne”, Ministri i Brendshëm: Policia gjeti kamerat

Efektivi i policisë që shoqëronte Ervis Martinajn është zbuluar nga policia, kështu tha ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi i ftuar në Top Story këtë të enjte.

“Jetoni është ai rast që është kapur nga policia, ne e kishim në vëzhgim, është një betejë e përgjithshme. Ne morëm informacionin që ai ka shoqëruar atë dhe e vëzhguam e ndoqëm, morëm kamerat e hotelit ku ishte dhe zbuluam që ishin bashkë, e zbuloi policia bashkë me agjencinë. Prandaj e kemi shkëputur totalisht nga policia që mos të ketë konflikt interesi (agjencinë). Rezultatet janë mbresëlënëse që vitin e parë. 133 vetë brenda këtij viti kanë shkuar në polici, oficerë policie”, tha ministri.

Ministri shtoi se krimit të organizuar policia do t’i përgjigjet me një organizim të ri.Top Channel. “Efektivin që shoqëronte Ervis Martinajn e zbuluam ne”, Ministri i Brendshëm: Policia gjeti kamerat


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *